Over het Evenement

18 jaar, zolang zijn we bezig. Uitgegroeid van een klein spaghetti-avondje naar een heus spaghetti-festijn waar iedereen in Ekeren en omstreken al van gehoord en geproeft heeft. Zoals onze vaste klanten weten, begonnen we in de tuin van de oude Pastorij, de oude tuin van de chirolokalen. Jaar na jaar werden we groter, efficiënter en gezelliger. We groeien uit tot een vaste waarde met topedities van 700 spaghettiliefhebbers! Na 16 jaar zeggen we vaarwel aan de de oude lokalen en verhuizen we naar de nieuwe locatie: de nieuwe lokalen in Hof de Bist.

2018 werd een spannend jaar: het gekende concept op een nieuwe locatie. Met enkele kinderziektes was het toch een geslaagde editie. Nu kijken we vooruit naar 3 oktober 2020 en hopen u weer te verwelkomen op deze mooie traditie die Chiro Ekeren-Donk opgebouwd heeft.

Dit jaar organiseren we ons evenement met een beperkte capaciteit en 3 verschillende waves zodat we alle coronamaatregelen kunnen handhaven. Wees er dus snel bij want VOL = VOL. De 3 waves zijn als volgt: 

  • Wave 1: 17u-18:15u !!VOLZET!!
  • Wave 2: 18:30u-19:45u !!VOLZET!!
  • Wave 3: 20u-21:15  !!VOLZET!!

Gelieve te vermelden bij de inschrijving in welke wave u wilt eten. Als u geen plek meer kan bemachtigen of u wilt niet blijven eten, werken we dit jaar ook met een afhaal dienst.

Wij doen er dit jaar alles aan om de veilidgheid te garanderen en de maatregelen na te leven. Hierdoor kunnen we er samen een fantastisch evenement van maken.

Tooooooooot dan!

Het Spaghetti in de tent team